Retourneren

Vanaf 22 November 2023 zullen er kosten gerekend worden voor het retourneren. Kosten hiervan verschillen per land en zijn terug te vinden in de onderstaande lijst. Voor bestellingen die gedaan zijn na deze datum en deze wensen te retourneren dan kan dat via de onderstaande link. Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld te worden en de items dienen in originele staat te verkeren. 

https://cbystories.shipping-portal.com/rp/

Voor consumenten die voor 22 November 2023 een bestelling hebben gedaan en gebruik willen maken van het herroepingsrecht, meldt je dit binnen de bedenktermijn van 14 dagen, door middel van een email die gestuurd moet worden naar het onderstaande mailadres. Hierbij is het belangrijk om het ordernummer  te vermelden van de desbetreffende bestelling (zie bevestiging-email van de bestelling). Zodra wij het mailtje hebben ontvangen krijg je binnen 1 werkdag een retourlabel toegestuurd waarmee je het pakketje kosteloos en gemakkelijk kan afleveren bij een PostNL-punt.

Let op, de retour moet vooraf aangemeld zijn via mail en met het door ons verstrekte retourlabel opgestuurd worden. Indien de retour hier niet aan voldoet is C by Stories niet aansprakelijk voor eventuele schade of verloren retouren. 

Email: cbystories@gmail.com

 

Voorwaarden voor retour:

Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op ontvangst, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. Indien het product na het verstrijken van de retourperiode, zonder aan te melden retour komt, zal deze terug gestuurd worden naar de klant. 

De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en in één zending, conform de door de C by Stories verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Indien het product gedragen is of de hangtag niet meer bevestigd is kan het niet retour worden genomen. Het product zal dan terug gestuurd worden naar de klant. 

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.

Kosten Retour: 

Nederland: €6,40

Belgie: €9,89

Duitsland: 9,89

Verenigde staten: €26,00

Verenigd koninkrijk: €26,00

Overige landen: €19,89