Let op: Bestelling geplaatst na 18 Februari 17.00 uur worden pas na 25 Februari verwerkt.

Let op: Bestelling geplaatst na 18 Februari 17.00 uur worden pas na 25 Februari verwerkt.

Retourneren

Ruilen?

Ruilen van de artikelen kan gemakkelijk en kosteloos, binnen 14 dagen na ontvangst, door een berichtje te sturen via de contactpagina. Je ontvangt dan een retourlabel waarmee je het item gemakkelijk en kosteloos kan ruilen. Na ontvangst streven we erna om de nieuwe maat binnen 2 werkdagen op te sturen.

Retourneren?

Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld te worden en de items dienen in originele staat te verkeren. Het aanmelden van je retour kan via de onderstaande knop, via mail zal je het retourlabel ontvangen. Vergeet niet het retourformulier dat je hebt ontvangen bij je bestellen in de doos toe te voegen. Kosten voor retour staan onderaan de pagina beschreven. 

 

Let op, de retour moet vooraf aangemeld zijn via de link en met het door ons verstrekte retourlabel opgestuurd worden. Indien de retour hier niet aan voldoet is C by Stories niet aansprakelijk voor eventuele schade of verloren retouren. 

Voorwaarden voor retour:

Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op ontvangst, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. Indien het product na het verstrijken van de retourperiode, zonder aan te melden retour komt, zal deze terug gestuurd worden naar de klant. 

De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en in één zending, conform de door de C by Stories verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Indien het product gedragen is of de hangtag niet meer bevestigd is kan het niet retour worden genomen. Het product zal dan terug gestuurd worden naar de klant. 

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. 

Kosten Retour: 

Nederland: €6,40

Belgie: €9,89

Duitsland: 9,89

Verenigde staten: €26,00

Verenigd koninkrijk: €26,00

Overige landen: €19,89